Butikken

Velkommen inn til en helhetlig løsning!

Butikken vår er ikke bare en butikk. I tillegg til å være en skattekiste av farger, teksturer, ideer og detaljer, er butikken også firmaets moderskip.

Her møter du dyktige fagfolk som tar ansvar for ditt oppussingsprosjekt fra start til mål. Valg av farger, møbler, tekstiler, romløsninger og konsepter kan virke skremmende for noen, da de ofte føles avgjørende for hvordan hele oppussingen blir seende ut til slutt.

I butikken vår jobber det flinke ansatte som hjelper deg med disse valgene, såvel som å være en kilde til inspirasjon og se løsninger du kanskje ikke har lagt merke til selv.

Vi vet å sette sammen et kaos av tanker og ideer til én helhetlig løsning. Styling og innredning handler om personlighet, og vi legger derfor stor vekt på å gjøre oss godt kjent med kundene sine ønsker og preferanser før vi går løs på et prosjekt.  

Trender og tendenser forandrer seg kontinuerlig, og det er derfor ikke alltid like lett å navigere i jungelen av inntrykk som møter deg når du er på jakt etter inspirasjon.

Våre erfaringer har lært oss at ingenting er feil, så lenge kundens personlighet gjenspeiles i valgene som taes. Vi samarbeider med et knippe møysommelig utvalgte leverandører av tapet, fliser, tepper, belegg, maling, interiør og bærekraftige naturmaterialer som er designet og produsert for å vare lenge.

Kom gjerne innom butikken vår og se på utvalget – hvem vet, kanskje vi finner frem til en helt ny stilsjanger designet kun for deg..?

Følg oss på Instagram eller Facebook hvis du vil vite når neste temakveld finner sted.

I butikken og showroomet bugner det av fargeprøver, tapeter, veggdekor, fliser, tepper, belegg, interiørnyheter og Luxaflex solskjermingsmuligheter.

Ta turen innom og se selv!