Vi er Rune Brekka Malerfirma

Rune Brekka AS er et håndverksfirma i Kragerø med hovedfokus på Kragerø­skjær­gården. Vårt firma består av dyktige folk innen flere forskjellige fagfelt, og vi leverer alt av utvendig og innvendig malerarbeid, bad, våtrom, flislegging og gulvbelegg. Vi har også tett samarbeid med andre fag og entreprenører slik at vi kan levere alt som skjærgården krever.

 Vedlikehold er en naturlig del av vårt virke, og her har vi stor kunnskap om lokale behov i Kragerøskjærgården. Vi kan levere totale entrepriser for skjærgården og vi har et effektivt og godt dokumentasjonssystem som gjør at kunden kan følge godt med under framdriften med jobben.

Rune Brekka er femte generasjon håndverker i skjærgården med svennebrev som maler og spesialfelt innen våtrom som hovedfokus. Med læretid fra en tradisjonsmaler så innehar vi spesialkompetanse innen fagfeltene maling, tapetsering og gulvlegging.

Kvalitet i hender og spann

Nordmenn er i verdenstoppen hva oppussing angår, og det er kanskje ikke så rart. Husene våre utsettes for mye ekstremvær, og det er viktig for oss å omgi oss med behagelige inntrykk, i og med at vi tilbringer store deler av året inne.

Nordmenn er generelt opptatt av kvalitet, og vi vet at en god malejobb ikke bare avhenger av kvaliteten på selve malingen, men også av kvaliteten på forarbeidet – og ikke minst – personen som skal utføre jobben.